בראוניז טבעוני משעועית אדומה

בראוניז שעועית אדומה

בראוניז שעועית אדומה

אין סיכוי שמישהו יבחין בשעועית האדומה שמרכיבה את הבראוניז שלפניכם. מדובר במקור מצוין לחלבון, לסיבים תזונתיים, לחומצה פולית, לברזל ולסידן – והכל בתוך עוגייה טעימה במיוחד.

המצרכים:

כוס אבקת קקאו איכותי (קקאו, למי שלא מכיר, הוא חומר אנטי דלקתי נהדר)

1 כוס סילאן

1 כוס שעועית אדומה מבושלת – אפשר קפואה או מקופסת שימורים ללא הנוזלים

1/2 כוס קוואקר

1 שקית אבקת אפייה

1 כף קמח

1 כפית גדולה של שמרי בירה (לא חובה)

1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר

אופן ההכנה:

  1. טוחנים היטב את כל המרכיבים, מלבד השוקולד צ'יפס, במעבד מזון עד לקבלת בלילה אחידה ויוצקים לתבנית שטוחה.
  2. מפזרים את השוקולד צ'יפס מעל, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.
  3. מצננים וחותכים לריבועים

Comments

comments

Written by חגי לפלר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.