Home » פסטרמה מטופו
פסטרמה טופו

פסטרמה מטופו

 פסטרמה מטופו

פסטרמה טופו
פסטרמה טופו

אחד הדברים שאני הכי מתגעגע אליהם מהתקופה ה"בשרית" שלי היא פסטרמה.

כן, אני מודה בזה בפה מלא. פעם אהבתי פסטרמה!

וגם אהבתי למרוח עליה המון חומוס תעשייתי ולתקוע את כל זה בפיתה מקמח לבן. הייתי שייגעצ, אני יודע.

התבגרתי מאז אבל עדיין עולה בפי טעם מעושן של פרוסות פסטרמה קרות, מדי פעם לפעם.

לכן, נענתי לאתגר ואפיתי בתנור הבייתי פסטרמה העשויה כולה מגוש טופו בלבד.

הפסטרמה טופו הזו, היא תוצרת בית, היא קלה מאוד להכנה, היא בריאה ואיננה מכילה חומרי טעם תעשייתים.

יכולה לשמש כמנה עיקרית חמה או כפרוסות של פסטרמה טופו קרה בתוך לחם עם שלל תוספות ככל העולה על רוחכם.

דעו: כמות של שליש פסטרמה כזו תכיל 20 גרם חלבון (שזה יפה) עם 310 קלוריות ולכן יכול בהחלט להתאים לארוחת אחרי אימון משקולות או ריצה.

מה צריך?

גוש טופו 300 גרם
לרוטב:
  • 3 כפות רוטב סויה דל נתרן
  • 2 כפות חמאת בוטנים לא ממותקת
  • מספר טיפות שמן סומסום
  • כפית ג'ינג'ר טרי מגרוד
  • שן שום כתושה
  • 3 כפות חלב סויה
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • כף קמח לבן או קורנפלור
מה עושים?
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד שלא נותרים גושים.
טובלים את גוש הטופו ברוטב מכל צדדיו.
מניחים את גוש הטופו בתבנית אפייה ויוצקים עליו את שארית הרוטב.
אופים על חום בינוני כ 45 דקות
מצננים ופורסים לפרוסות דקות
מגישים בתוך לחם עם חרדל, חמוצים, עגבניה, בצל וחרדל

התזונאית תמי אדיב מוסיפה:

"כמות של שליש פסטרמה כזו תכיל 20 גרם חלבון (שזה יפה) עם 310 קלוריות ולכן יכול בהחלט להתאים לארוחת אחרי אימון משקולות או ריצה.

כדאי לצרף גם פחמימה וירק "

תמי אדיב- ויג'ינאנה יוגה ותזונה קלינית
תמי אדיב- ויג'ינאנה יוגה ותזונה קלינית

 

 

 

 

 

 

תמי אדיב- ויג'ינאנה יוגה ותזונה קלינית

פסטרמה טופו
פסטרמה טופו
 

Comments

comments