קאפקייק שוקולד ללא אפיה וגלוטן

לא ירגישו שיש בזה חומוס

לא ירגישו שיש בזה חומוס

לפעמים חשוב לחטוא קצת. מותר ורצוי לתת מעט דרור לתשוקות המזון האסור האלו, לאכול משהו שאנחנו לא אוכלים בדרך כלל.

אצלי זה מתבטא בדרך כלל בתשוקה למתוק ולשוקולד בפרט. אם זה לא שוקולד זה פשוט לא זה.

הנה, קאפקייק שוקולד ללא אפייה וללא גלוטן עם מרכיב אחד מפתיע ומזין (כי צריך גם מעט מזה) ואני מבטיח שלא תרגישו את טעמו והוא קמח החומוס.

הקינוח הזה מאוד קל להכנה ואפשר להכין אותו עם ילדים או להגיש אותו לוולנטיינס המתקרב למי שאתם אוהבים. ♥

 

אז מה צריך?

  1. כוס קמח חומוס
  2. חצי כוס פיסטוקים קלופים טחונים דק
  3. 300 גרם שוקולד מריר באיכות גבוהה (70%)
  4. פירות יער לקישוט

מה עושים?

ממיסים 200 גרם שוקולד בבן מארי או במיקרו גל.

מוסיפים לשוקולד המומס את קמח החומוס והפיסטוקים ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.

שופכים לתבניות קאפקייק קטנות כ3/4 מהכמות ומצננים היטב במקרר כשעה.

ממיסים 100 גרם שוקולד ושופכים בכל פעם מעט מהשוקולד המומס על גבי הקאפקייק שהוצאנו מן המקרר.

מקשטים עם פירות יער, משיבים למקרר לעוד חצי שעה לפחות.

מגישים צונן!

 ♥♥♥ happy valentine day y'all

 

 

 

Comments

comments

Written by חגי לפלר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.