איך עושים מרק עדשים
    מנות
    6מנות
    מנות
    6מנות
    מרכיבים
    הוראות
    1. בסיר גדול מטגנים את הסלרי והגזר כ 2-3 דקות תוך כדי ערבוב
    2. מוסיפים את הכמון, הכורכום ואגוז המוסקט ומטגנים עוד 2-3 דקות
    3. מוסיפים את העדשים ומערבבים עד שכל התבלינים מצפים את העדשים
    4. מוסיפים תפוח אדמה ושורש הפטרוזיליה ומערבבים שוב
    5. מוסיפים מים את הפטרוזיליה, פלפל האנגלי ואת עלי הדפנה
    6. מביאים לרתיחה על אש גדולה
    7. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כשעה
    8. מגישים עם אורז, לחם מלא או קוסקוס
    הערות למתכון

    טיפ: כדי שהמרק ייצא יותר מרוכז השאירו אותו על האש עוד כחצי שעה

    ככל שהוא יתבשל יותר כך הוא יהיה יותר טעים.

    הוא יהיה טעים במיוחד למחרת.

    Comments

    comments