בולונז טבעוני
    מנות זמן הכנה
    3מנות 5דקות
    זמן בישול
    30דקות
    מנות זמן הכנה
    3מנות 5דקות
    זמן בישול
    30דקות
    מרכיבים
    הוראות
    1. חותכים את הבצל, הגזר וגבעולי הסלרי לחתיכות קטנות בגודל 2 ס"מ ומטגנים עם כף שמן הזית על אש נמוכה כ 4-5 דקות עד שהבצל משחים מעט. מוסיפים סוכר, כפית צ'ילי גרוס, מלח הלימון ומעט מלח לפי הטעם.
    2. מוסיפים את כוס שבבי הסויה ומערבבים היטב עד שהשמן מצפה היטב את שבבי הסויה
    3. מטגנים עוד 3-5 דקות תוך כדי ערבוב כדי שהשבבים לא יישרפו
    4. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות השום ועלי הדפנה ויוצקים כוס מים מעל
    5. מערבבים היטב ומכסים
    6. מבשלים כחצי שעה עם מכסה על אש נמוכה. במידה וחסרים במהלך הבישול נוזלים אפשר להוסיף כף או שתיים

    Comments

    comments