Home » חטיף אנרגיה טבעוני ללא אפיה
חטיף אנרגיה טבעוני

חטיף אנרגיה טבעוני ללא אפיה

חטיף אנרגיה טבעוני עם חלבה ושוקולד מ 4 מצרכים בלבד

אז חלקכם אולי יודעים אבל לפני כמה חודשים עזבתי את מקום העבודה שלי והחלטתי להתרכז בבלוג שלי ולהתמסר טוטאלית לכתיבה, לצילום וליצירת מתכונים טבעונים.

כן, זה מה שאני עושה למחייתי.

אני לא עובד בעוד עבודה ולשמחתי הרבה גם מרוויח מספיק כסף כדי לחיות בצורה מכובדת וגם להנות מהחיים. כי בשביל מה אנחנו פה. לא?

בין שאר אפיקי ההכנסה שלי הם סדנאות הבישול שלי בהם אני מלמד איך להכין אוכל טבעוני בריא, טעים עשיר בחלבון המיועד לאנשים העוסקים בספורט.

אם טרם ונרשמתם לאחת הסדנאות שלי אז דעו שפתחתי מספר סדנאות לחודש הקרוב, אז מהרו לשריין לעצמכם מקום.

אני עורך בין 3- 4 פעמים בחודש סדנאות וגם מפתח מתכונים לחברות מסחריות וגם לומד הרבה על תזונה, מטבוליזם וביולוגיה באוני' הפתוחה וזאת מפני שאני רוצה לדעת עוד אחרי תום לימודי תזונת הספורט שלמדתי בוינגייט.

ניראה לי שהצלחתם להבין שאני מאוד עסוק ואין לי הרבה זמן לבלות במטבח

לכן הכנתי את החטיף אנרגיה הטבעוני והחמוד הזה מ4 רכיבים בלבד שלוקח להכין אותו בדיוק 5 דקות

הוא איננו דורש אפייה כלל , הוא ללא גלוטן ואפשר למצוא את הרכיבים בכל סופרמרקט ואין צורך לנדוד לחנויות טבע ויקרות.

קיצר, הבנתם שהיום אין לי זמן

 

View this post on Instagram

 

A post shared by חגי לפלר הספורטאי הטבעוני (@haggai_leffler) on

_חטיף אנרגיה טבעוני

 

_________________

איך אוכלים אותו 

אכילה של חטיף אחד או שניים כשעה וחצי לפני אימון סיבולת תבטיח מתן אנרגיה לאורך כל האימון

וגם אפשר סתם להתפנק עם חתיכה אחת כאשר מתחשק משהו מתוק

______________________

ערכים תזונתיים מהתזונאית הקלינית ומאמנת הכושר נעם בכר

חטיף אחד מתוך 16 במשקל 15 גרם יכיל:

70 קלוריות

10 גרם פחמימה

1.3 גרם חלבון

4 גרם שומן

חטיף אנרגיה טבעוני
אפשר גם עם קפה

 

 

 

 

חטיף אנרגיה טבעוני ללא אפיה

זמן הכנה 5 minutes
זמן כולל 7 minutes
מנה הגשה 16 חתיכות

מרכיבים

  • 2 כוסות פיצפוצי אורז 60 גרם
  • 4 כפות טחינה 60 גרם
  • 4 כפות סילאן 90 גרם
  • 1/2 חבילה שוקולד מריר מומס - 50 גרם

הוראות הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את פיצפוצי האורז עם הסליאן והטחינה עד שמתקבלת תערובת אחידה ודביקה
  2. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק (אני השתמשתי בתבנית אפייה קטנה בגודל 25 ס"מ על 15 ס"מ)
  3. בעזרת הידיים משטחים היטב את התערובת. חשוב מאוד לשטח היטב אחרת החטיף יתפרק
  4. מזלפים את השוקולד המריר מעל
  5. מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות
  6. חותכים ל 16 חתיכות וזוללים
  7. לשמור בהקפאה

יש לי הערות

אפשר להוסיף לתערובת כפית של נס קפה או מעט פירות יער

Comments

comments