עוגיות ללא גלוטן
    מנות זמן הכנה
    40עוגיות 5דקות
    זמן בישול
    8דקות
    מנות זמן הכנה
    40עוגיות 5דקות
    זמן בישול
    8דקות
    מרכיבים
    הוראות
    1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
    2. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד ודביק
    3. מניחים את הבצק על גבי נייר אפיה
    4. מניחים יריעת נייר אפייה נוספת מעל גוש הבצק ובעזרת מערוך משטחים את הבצק
    5. בעזרת כוס הפוכה קורצים עיגולים
    6. אופים בין 8 -12 דקות (תלוי בעובי של העוגייה)
    7. הצבע שאמור להתקבל הוא זהוב ומעט שחום
    8. לציפוי השוקולד
    9. המיסו את השוקולד במיקרוגל או מעל סיר עם מים רותחים
    10. הוסיפו כף שמן וערבבו היטב
    11. טבלו כל עוגיה בשוקולד עד מחצית הגובה והניחו בצד
    12. העוגיות נשמרות בקופסה אטומה כחודש
    הערות למתכון

    אפשר גם לגלגל בעזרת ידיים רטובות עיגולים ולקבל צורה של עוגיות חלבה קלאסיות

    עוגיות ללא גלוטן

    Comments

    comments