-
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
-
בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד ודביק
-
מניחים את הבצק על גבי נייר אפיה
-
מניחים יריעת נייר אפייה נוספת מעל גוש הבצק ובעזרת מערוך משטחים את הבצק
-
בעזרת כוס הפוכה קורצים עיגולים
-
אופים בין 8 -12 דקות (תלוי בעובי של העוגייה)
-
הצבע שאמור להתקבל הוא זהוב ומעט שחום
-
לציפוי השוקולד
-
המיסו את השוקולד במיקרוגל או מעל סיר עם מים רותחים
-
הוסיפו כף שמן וערבבו היטב
-
טבלו כל עוגיה בשוקולד עד מחצית הגובה והניחו בצד
-
העוגיות נשמרות בקופסה אטומה כחודש