להדפיס
גבינת קשיו

גבינת קשיו

זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 10 minutes
זמן כולל 25 minutes
מנה הגשה 10 כדורים

מרכיבים

  • 150 גרם קשיו כמות השווה לכוס
  • 1 כף חרדל הולנדי
  • 2 כפות פתיתי בירה ניתן למצוא בחנויות טבע
  • 1/2 מיץ מחצי לימון
  • 1 שן שום
  • 1 כף שמן זית
  • קורט מלח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס מים

הוראות הכנה

  1. לילה לפני (לפחות 5 שעות) משרים את אגוזי הקשיו במים עד כיסוי
  2. מסננים את הקשיו ממי ההשריה
  3. טוחנים את הקשיו עם שאר רכיבי הגבינה במעבד מזון כמספר דקות עד שמתקבלת עיסה אחידה ויציבה
  4. מעבירים את הבלילה לסיר קטן עם ציפוי תפלון
  5. מחממים מעל אש נמוכה תוך כדי ערבוב בלתי פוסק
  6. הבלילה לאחר כמספר דקות אמורה להיפרד מן הדפנות ולהפך גוש דביק ואחיד. זה אומר שהגבינה מוכנה
  7. מכינים קערה גדולה מלאה במי קרח
  8. בעזרת כף קורצים 10 כדורי גבינה ומעבירים מיד לקערה מי הקרח להתמצקות
  9. ממתינים 10 דקות ומניחים מעל פיצה, טוסט או סלט ירקות
  10. טא דםםםם
    גבינת קשיו