להדפיס

מאפינס בננה טבעוני

זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן כולל 35 minutes
מנה הגשה 24 מאפינס

מרכיבים

  • 2 בננות בינוניות בשלות
  • 2 כף מייפל או סילאן לא חובה, אבל יותר טעים
  • 2.5 כוס שיבולת שועל
  • 2 כף קינמון
  • 1 כפית כפית תמצית וניל
  • 5 תמרים מג'הול ללא גלעין, קצוצים היטב
  • 2 כף שמן קנולה או קוקוס
  • 2 כפות אוכמניות אפשר קפוא
  • 12 פקאנים קצוצים גס
  • 2 כוס כוסות חלב סויה לא ממותק

הוראות הכנה

  1. מעכו בעזרת מזלג הבננות בקערה גדולה והוסיפו את הסליאן וערבבו היטב
  2. הוסיפו את שיבולת שועל, קינמון, תמצית וניל, תמרים, שמן, חלב השקדים והפקאנים וערבבו היטב
  3. הוסיפו את האוכמניות וערבבו בעדינות
  4. חממו את התנור לחום של 200 מעלות
  5. בעזרת כף, מלאו תבניות שקעים במלית
  6. אפו כ- 30 דקות
  7. במידה והוספתם אבקת חלבון למאפינס אפו כ 20 דקות
  8. צננו היטב לפני האכילה