להדפיס
נוטלה טבעונית

איך להכין לבד נוטלה טבעוני

זמן הכנה 30 minutes
זמן בישול 15 minutes
זמן כולל 1 hour
מנה הגשה 10 כפות

מרכיבים

  • 300 גרם אגוזי לוז לא מומלחים, לא קלויים
  • 1 כוס חלב סויה ללא סוכר
  • 3/4 כוס אבקת קקאו
  • 1 כף שמן צמחי קנולה, קוקוס או זית.
  • 10 תמרי מג'הול ללא החרצנים

הוראות הכנה

  1. קולים את אגוזי הלוז בתנור למשך 10-15 דקות על חום בינוני (160 מעלות)
    נוטלה טבעונית
  2. משפשפים את אגוזי הלוז בעזרת מגבת, עד שהקליפה הכהה מתקלפת.
  3. במעבד מזון טוחנים את אגוזי הלוז מספר דקות עד שמתקבלת עיסה כמעט משחתית של אגוזים
  4. מוסיפים את שאר רכיבים וממשיכים לטחון היטב
  5. במידה ומתקבלת עיסה מאוד דחוסה ויבשה אפשר להוסיף מעט חלב סויה.
  6. להעביר לצנצנת ולשמור במקרר עד כשבוע
    נוטלה טבעונית