להדפיס
איך עושים גבינה טבעונית?

איך עושים גבינה טבעונית

זמן בישול 15 minutes
מנה הגשה 30 כפות
קלוריות 50 kcal

מרכיבים

  • 250 גרם קשיו טבעי לא קלוי
  • 1 כף פתיתי בירה 20 גרם
  • 01 כף קורנפלור 10 גרם

הוראות הכנה

  1. משרים את אגוזי הקשיו עם 2 כוסות מים  למשך לילה (לפחות 3 שעות) 

  2. שופכים את אגוזי הקשיו עם מי ההשרייה לבלנדר ומוסיפים את כף פתיתי הבירה 

  3. טוחנים היטב עד קבלת משחה אחידה והמוגנית 

  4. מעבירים לסיר 

  5. מוסיפים את כף קורנפלור ומערבבים על אש נמוכה 

  6. ממשיכים לערבב ללא הפסקה עד שהגבינה מסמיכה ונפרדת מהדפנות 

  7. סבלנות, זה לוקח מספר דקות 

  8. כאשר הגבינה מוכנה היא אמורה להיות מאוד צמיגית ואלסטית