Go Back
להדפיס
איך עושים מרק עדשים?

איך עושים מרק עדשים

מנה הגשה 6 מנות

מרכיבים

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום פרוס
  • 2 גבעולי סלרי+ העלים פרוסים
  • 400 גרם עדשים ירוקות 2.3 כוסות
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • מלח פלפל
  • 3 ליטר מים

הוראות הכנה

  1. בסיר גדול מטגנים את הסלרי , הגזר, הבצל, השום ומעט מלח כ 2-3 דקות תוך כדי ערבוב

  2. מוסיפים את העדשים ומערבבים

  3. מוסיפים את הכמון, הכורכום ומטגנים עוד 2-3 דקות

  4. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה

  5. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ40 דקות

  6. בידקו מה שלום המרק מדי פעם, אם המרק יצא סמיך מדי, הוסיפו 2 כוסות מים והמשיכו לבשל

  7. זהו, המרק מוכן, מחר הוא יהיה טעים יותר. רק אומר

סרטון של המתכון