-
מתחילים עם הכרוב
-
בעזרת סכין גדול וחד חותכים את בסיס הכרוב ומוציאים את הלב שלו.
אחר כך נשתיל לו לב חדש. לא לפחד ♥
-
מכניסים את הכרוב למיקרו גם עם מעט מים למשך 10 דקות
ניתן גם לבשל בתוך סיר עם מים רותחים. אבל עם המיקרו גל זה יותר פשוט
-
מוציאים מהמיקרו ובעזרת הידיים מפרידים את העלים אחד מהשני. הם אמורים להיפרד אחד מהשני בקלות
-
ממשיכים את המילוי:
-
שופכים את פתיתי הסויה לקערה רחבה ומרטיבים את הפתיתים עם רבע עד חצי כוס מים
-
מוסיפים את שאר רכיבי המילוי ומערבבים היטב
-
מתחילים לגלגל את העלים
-
לוקחים עלה אחד ומניחים על השיש כאשר החלק הקמור פונה אליך.
-
חותכים החוצה את האידרה המרכזית של העלה (הגבעול)
-
מניחים במרכז כל עלה כף מהמילוי
-
מניחים את חלק השמאלי של העלה על גבי החלק הימני
-
ומגלגלים את עלה הכרוב, מהחלק התחתון (שורש העלה) אל כלפי החלק העליון
-
* לא לדאוג אם נקרע קצת העלה והמילוי מבצבץ החוצה.
אפשר להשתמש בחתיכת עלה כדי לסתום את החור ולהמשיך לגלגל
-
מניחים בסיר רחב
-
מכינים את הרוטב
-
מערבבים את רסק העגבניות עם 3 כוסות מים, פפריקה מתוקה והחריפה ויוצקים מעל הכרוב הממולא
-
מבשלים על חום נמוך כחצי שעה ללא מכסה ומגישים