להדפיס

סלט מלפפונים

זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 8 minutes
מנה הגשה 3 מנות

מרכיבים

  • 3 מלפפונים
  • 1 כוס אטריות אורז שחורות מבושלות 150 גרם
  • 1 שקית פתיתי אולווה אורגנית וזרעי צ'יה אורגנית של חברת סיקורה

לרוטב

  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפיות שמן קוקוס במצב צבירה נוזלי
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
  • 1 כפית מיץ לימון או ליים (אם אתה ברי מזל)
  • קצת פלפל צ'ילי פרוס

הוראות הכנה

  1. קוטמים את המלפפונים וחותכים את המלפפונים לאורך לשני חצאים

  2. בעזרת כף מוציאים את החלק הפנימי של המלפפון, החלק של הזרעים. ניראה קצת כמו סירות קטנות.

  3. פורסים לפרוסות את המלפפונים ומניחים בצד

  4. מכינים את הרוטב (את הנודלס נכין בסוף כדי שלא ידבקו)

  5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה וטועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם

  6. מכינים את הנודלס לפי הוראות ההכנה

  7. מסננים את הנודלס ממי הבישול ומערבבים מיד עם הרוטב.

  8. מניחים מעט שהנודלס יצטננו ורק אז הוסיפו את המלפפונים

  9. פזרו שקית אחת של פתיתי אולווה והגישו עם מעט כוסברה קצוצה ממעל