Go Back
להדפיס
אופים כ- 30 דקות עד שהבצק אפוי והתפוחים רכים

גאלט תפוחים טבעוני

מקמח כוסמין מלא

Keyword קמח כוסמין, שמן קוקוס, תפוחים, גאלט
זמן הכנה 40 minutes
זמן בישול 30 minutes
מנה הגשה 10 פרוסות

מרכיבים

לבצק

  • 300 גרם קמח כוסמין מלא
  • 100 גרם סוכר קוקוס
  • 50 גרם רסק תפוחים
  • 100 גרם שמן קוקוס במרקם משחתי (ראו הערה למעלה)
  • 40 גרם משקה סויה או חלב צמחי שאתם אוהבים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח

מרכיבים למלית

  • 2 תפוחים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפית סוכר חום

לציפוי

  • 2 כפות סילאן מעורבבות עם 2 כפות מים
  • מעט אבקת סוכר לקישוט

הוראות הכנה

  1. בקערה מערבבים קמח, סוכר, שמן קוקוס ומלח לתערובת פירורית (חשוב לשים לב לא ללוש, אלא רק לערבב)

    גאלט תפוחים טבעוני
  2. מוסיפים חלב סויה, רסק תפוחים ווניל ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.

  3. מעבירים לקירור של כחצי שעה במקרר

  4. מחממים תנור ל 180 מעלות

  5. בנתיים חותכים תפוחים לפרוסות דקות ומערבבים עם וניל, סוכר ולימון.

    אופים כ- 30 דקות עד שהבצק אפוי והתפוחים רכים
  6. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה דק ככל האפשר

  7. מסדרים את התפוחים באמצע. כשמסיימים את סידור התפוחים, יוצרים עוד שכבה זהה מעליה

    מקפלים את דפנות הבצק על התפוחים בעזרת נייר האפייה
  8. אופים כ- 30 דקות עד שהבצק אפוי והתפוחים רכים

    גאלט תפוחים טבעוני
  9. מגישים חם עם גלידת וניל או קצפת קוקוס