לחם שיבולת שועל שמכינים במהירות ללא שמרים או לישה
בקערה עמוקה מערבבים את כל החומרים היבשים ומערבבים היטב
בקערה נוספת מערבבים את כל המרכיבים הרטובים ומערבבים היטב
שופכים את הקערה עם הרכיבים היבשים לתוך הקערה עם הרכיבים הרטובים ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה
מניחים את הקערה על השיש למשך חצי לפחות עד 24 שעות כדי שהתערובת תתגבש
מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות
מעבירים את העיסה לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה
אופים כ 20 דקות
לאחר 20 דקות אפייה מוציאים את הלחם מהתבנית, הופכים אותו וממשיכים לאפות עוד 40 דקות
פורסים כשהוא קר לחלוטין