Go Back
להדפיס
שלושה מתכונים לשיבולת שועל

דייסת שיבולת שועל עשירה בברזל

זמן הכנה 1 hour
מנה הגשה 1 מנה

מרכיבים

  • 3 כפות שיבולת שועל 35 גרם
  • 1/2 כוס חלב שקדים 120 מ"ל
  • 1 כפית חמאת שקדים טבעית ללא תוספת סוכר 18 גרם
  • 4 משמשים מיובשים (שימו לב שהם כהים ולא צהובים) 40 גרם

הוראות הכנה

  1. מניחים בתחתית קערה או צנצנת עמוקה את חמאת השקדים

  2. מוסיפים את שיבולת השועל, יוצקים מעל את חלב השקדים ומערבבים היטב

  3. מניחים במקרר למשך לילה או לפחות כשעה עד ששיבולת השועל מתגבשת לכדי דייסה

  4. בסמוך לאכילה הוסיפו את המשמשים המיובשים וזללו