דואגים לקרר היטב קופסת שימורים של קרם קוקוס בעל אחוז שומן גבוה
במעבד מזון טוחנים היטב את כל רכיבי התחתית עד שנוצר מעין בצק דביק
משמנים היטב תבנית שקעים בשמן הקוקוס
בעזרת הידיים משטחים בכל שקע מעט מבצק התמרים והפקאנים
מכינים את הקרם הקוקוס והבננות:
בעזרת מזלג מועכים את הבננות
מוסיפים מחצית מקפוסת השימורים של קרם הקוקוס (רק את החלק הלבן והשומני ללא הנוזלים שנוצרו בתחתית)
מוסיפים את הקוקוס הטחון ותמצית והווניל ומערבבים היטב עד קבלת מחית אחידה
ממלאים כל שקע בתערובת הקוקוס והבננה, מעטרים במעט פקאנים גרוסים ומכניסים למקרר לפחות לשעה
מחלצים בעזרת כף כל חטיף וזוללים בהנאה