Go Back
להדפיס
חטיפי קוקוס בננה טבעונים

חטיפי קוקוס בננה טבעונים

זמן הכנה 5 minutes
מנה הגשה 6 חטיפים
קלוריות 300 kcal

מרכיבים

לתחתית

  • 10 תמרי מג'הול מגולענים 170 גרם
  • 3 כפות פקאנים 48 גרם
  • 1 כף זרעי צ'יה 6 גרם
  • 1 כף זרעי פשתן 12 גרם
  • 1 כף שטוחה אבקת קקאו 7 גרם
  • 1 כף שמן קוקוס לשימון התבנית 10 גרם

לשכבת בננה קוקוס

  • 2 בננות בשלות 200 גרם
  • 1/2 קופסת שימורים קרם קוקוס 21% שומן מצוננת היטב במקרר 100 גרם
  • 1/2 כוס קוקוס טחון 40 גרם
  • 1 כפית תמצית וניל 5 גרם
  • מעט פקאנים גרוסים לעיטור לא חובה

הוראות הכנה

  1. דואגים לקרר היטב קופסת שימורים של קרם קוקוס בעל אחוז שומן גבוה 

  2. במעבד מזון טוחנים היטב את כל רכיבי התחתית עד שנוצר מעין בצק דביק 

  3. משמנים היטב תבנית שקעים בשמן הקוקוס 

  4. בעזרת הידיים משטחים בכל שקע מעט מבצק התמרים והפקאנים 

  5. מכינים את הקרם הקוקוס והבננות:

  6. בעזרת מזלג מועכים את הבננות 

  7. מוסיפים מחצית מקפוסת השימורים של קרם הקוקוס (רק את החלק הלבן והשומני ללא הנוזלים שנוצרו בתחתית)

  8. מוסיפים את הקוקוס הטחון ותמצית והווניל ומערבבים היטב עד קבלת מחית אחידה 

  9. ממלאים כל שקע בתערובת הקוקוס והבננה, מעטרים במעט פקאנים גרוסים ומכניסים למקרר לפחות לשעה 

  10. מחלצים בעזרת כף כל חטיף וזוללים בהנאה