מקמח כוסמין מלא
בקערה מערבבים קמח, סוכר, שמן קוקוס ומלח לתערובת פירורית (חשוב לשים לב לא ללוש, אלא רק לערבב)
מוסיפים חלב סויה, רסק תפוחים ווניל ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
מעבירים לקירור של כחצי שעה במקרר
מחממים תנור ל 180 מעלות
בנתיים חותכים תפוחים לפרוסות דקות ומערבבים עם וניל, סוכר ולימון.
מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה דק ככל האפשר
מסדרים את התפוחים באמצע. כשמסיימים את סידור התפוחים, יוצרים עוד שכבה זהה מעליה
אופים כ- 30 דקות עד שהבצק אפוי והתפוחים רכים
מגישים חם עם גלידת וניל או קצפת קוקוס