Go Back
להדפיס
חטיפי חלבון מלוחים

ביסלי יובה

זמן הכנה 2 minutes
זמן בישול 5 minutes
מנה הגשה 2 מנות
קלוריות 226 kcal

מרכיבים

  • 100 גרם חלבון סויה מיובש בצורת רצועות (יובה)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות

  2. בקערה עמוקה שופכים את רצועות היובה

  3. מוסיפים את כל המרכיבים היבשים (מלבד שמן הזית)

  4. מערבבים היטב ומוודאים שכל התבלינים מצפים את היובה (לא נורא אם נותרו מעט בתחתית הקערה)

  5. מוסיפית את שמן הזית ומערבבים היטב

  6. משטחים על גבי תבנית אפייה

  7. קולים בתנור כ-4-5 דקות עד השחמה (זהירות היובה נשרפת מהר)