Site icon הספורטאי הטבעוני

איך להכין לבד יוגורט סויה

הניחו מאחור את היוגורט החלבי ואמרו שלום ל יוגורט סויה מעשה ידכם לתפארת.

אני חושב שזה המתכון הכי קל עלי אדמות ליוגורט סויה והוא מורכב בעיקר משלושה חלקים עיקריים והרבה חיידקיי פרוביטיקה.

למי שאיננו מכיר את מעלות חיידקי הפרוביוטיקה אספר שמדובר בחיידקים טובים השוכנים אצלנו במעי והם אחראים בין היתר על עיכול תקין. מחסור בחיידקים אלו יכול לגרום לאי נוחות במערכת העיכול, לגזים, כאבי בטן ויציאות לא סדירות. אכילה מדי יום של יוגורט עם חיידקי הפרוביוטיקה מגבירה עם יעילותה של מערכת החיסון ועוזרת בהורדת הלחץ התוך-בטני ומייעלת את פעילות המעיים.

נכתב בשיתוף יועצת התזונה ומדריכת הכושר נעם בכר

מעט ערכים תזונתיים

200 גרם של יוגרט מחלב סויה מכיל:

ארוחת בוקר המכילה 200 גרם יוגורט סויה, 4 כפות של קוואקר, תפוח עץ בינוני ו7 שקדים תכיל:

יוגורט סויה

מה צריך?

מה עושים?

אל תשכחו להשאיר מעט יוגורט בשביל הפעם הבאה. (מספיק ל3-4 פעמים)

הצעות:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Exit mobile version