Site icon הספורטאי הטבעוני

שייק חלבון טבעוני

שייק חלבון טבעוני

4 שידרוגים לשייק חלבון טבעוני


אני חושב שתכננתי לכתוב פוסט על שייק חלבון טבעוני קרוב לחצי שנה.

הכל התחיל כשנתקלתי בכתבה, במגזין כושר אמריקאי, על 19 מתכונים לשדרוג שייק החלבון.

הסיבה לכתבה, הם כתבו שם, שרוב האנשים נוטים לזנוח ולא להשתמש  בשייק החלבון משעמום או כי הוא לא טעים להם.

אינני יודע האם הסיבות האלו נכונות אבל בכתבה היו מספר רעיונות נהדרים  לשדרוג שייק החלבון טבעוני.

חייבים לשתות שייק חלבון טבעוני ?

בטח אתם שואלים האם חובה לשתות שייק חלבון אחרי אימון או האם מומלץ לצרוך שייק חלבון בתקופת אימונים. אז התשובה שלי שלא חובה בכלל.

שייק חלבון יכול להיות תוספת נהדרת לתזונה כאשר אנחנו רוצים להגדיל את כמויות החלבון מבלי לגרום לעודף קלורי.

תמיד עדיף שכמות החלבון תגיע ממזון (מפני שאז גם מתקבלים ניוטריונטים חשובים כמו וויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון) אבל במידה ושייק חלבון משמש כהשלמה לתזונה מאוזנת ובריאה אני בעד!

המלצה לבחירת אבקת חלבון

יש כיום בשוק המון אבקות חלבון טבעוניות ההמלצה שלי לבחירה נבונה של אבקה היא –  הביטו בערכים הקלוריים שרצוי שיהיו בסביבות ה100 קלוריות למנת הגשה (בדרך כלל 30 גרם) וכמות החלבון פחות או יותר בסביבות 20 גרם למנת הגשה (בדרך כלל 30 גרם)

בפוסט הזה אני מציע 4 שידרוגים לשייק חלבון טבעוני – כאלה שאני אוהב במיוחד.

אתם יכולים להיות יצרתיים, לעשות כל מיני שילובים וכיד הדמיון. רק שימו לב שכל תוספת פרי – היא תוספת של פחמימה -= תוספת של קלוריות.

רוצים עוד מתכון עם אבקת חלבון? 

ערכים תזונתיים מאמת התזונאית הקלינית ומאמנת הכושר נעם בכר: 

מכיוון שישנם מגוון רחב של אבקות חלבון שהן שונות בערכים התזונתיים והקלורים, הפירוט כאן הוא מאוד כללי ולא מדויק.

שייק חלבון פינה קולדה – 

שייק חלבון אבטיח מרענן – 

שייק חלבון עוגת גבינה ופירות יער –

שייק חלבון שוקו מוקה – 

כמויות מדוייקות: (לא ממש מתכון )

שייק חלבון פינה קולדה – 

שייק חלבון טבעוני פינה קולדה

שייק חלבון אבטיח מרענן – 

שייק חלבון טבעוני אבטיח מרענן

שייק חלבון עוגת גבינה ופירות יער –

שייק חלבון טבעוני עוגת גבינה ותותים

שייק חלבון שוקו מוקה – 

שייק חלבון טבעוני שוקו מוקה

 

Comments

comments

Exit mobile version