Go Back
להדפיס
איך עושים גבינה טבעונית לבורקס

איך עושים גבינה טבעונית לבורקס

זמן הכנה 5 minutes
מנה הגשה 20 מנות
קלוריות 178 kcal

מרכיבים

  • 500 גרם טופו קשה
  • 350 גרם חלב סויה ללא סוכר ולא ממותק
  • 15 גרם מלח
  • 70 גרם כרוב כבוש
  • 10 גרם מיץ של הכרוב/ מיץ לימון/ חומץ
  • 15 גרם עמילן קונפלור/טפיוקה/תפוח אדמה
  • 90 גרם שמן זית

הוראות הכנה

  1. למעבד מזון מעבירים את כל המרכיבים של הגבינה וטוחנים היטב עד קבלת מרקם אחיד

לגבינה אפויה למריחה

  1. מעעבירים לכלי שמיועד לאפיה, מוסיפים מעט גרעיני דלעת, פלפל גרוס ושמן זית ואופים על חום בינוני כ חצי שעה

  2. מוציאים ומצננים על השיש לפני זוללים (הגבינה תתגבש לאחר שתתקרר)

לבורקס

  1. מורחים מספר כפות של גבינה על דפי אורז או דפי פילו

  2. מגלגלים

  3. אופים על חום 180 מעלות כ 8 דקות

סרטון של המתכון