Go Back
להדפיס
בראוניז טבעוני ב 3 שכבות

בראוניז טבעוני ב 3 שכבות

בלונדי, מאצ'ה, בראוניז

זמן הכנה 40 minutes
זמן בישול 15 minutes
מנה הגשה 20 יחידות

מרכיבים

  • תבנית אפייה בגודל 23 ס"מ 31 ס"מ

יבשים

  • 400 גרם קמח כוסמין בהיר 2.5 כוסות +כף
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס סוכר קוקוס 150 גרם

רטובים

  • 1 כוס שמן קוקוס במצב צבירה נוזלי 240 מ"ל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס משקה סויה לייט של תנובה 240 גרם
  • 2 יחידות מעדן סויה BIO בטעם טבעי של חברת תנובה 250 גרם
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר 75 גרם

תוספות לכל אחד

  • 1 כף מאצ'ה 8 גרם
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כפות אבקת קקאו

הוראות הכנה

מכינים את הבצק

  1. בקערה עמוקה מערבבים היטב את כל המרכיבים היבשים

  2. מוסיפים את תמצית הוניל, שמן הקוקוס, משקה הסויה ולבסוף את מעדן הסויה

    בראוניז טבעוני ב 3 שכבות
  3. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים נטמעים ונוצר בצק אחיד ודביק

  4. מחלקים את הבצק שווה ל3 קערות נפרדות

  5. בקערה אחת מערבבים את אבקת המאצ'ה עד שנוצר בצק ירוק

  6. בקערה שניה את אבקת הקקאו

  7. ובקערה שלישית את מיץ הלימון

    בראוניז טבעוני ב 3 שכבות
  8. על גבי תבנית אפייה שמיועדת לבראוניז משטחים את בצק הבלונדי לאורך כל התבנית ומכניסים למקפיא ל 5 דקות להתייצבות

    בראוניז טבעוני ב 3 שכבות
  9. משטחים את בצק המאצ'ה על גבי בצק הבלונדי ומכניסים למקפיא ל 5 דקות נוספות להתייצבות

    בראוניז טבעוני ב 3 שכבות
  10. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות

  11. מוציאים את תבנית האפייה מהקפיא ומשטחים את בצק הבראוניז על גבי בצק המאצ'ה

  12. מכניסים לתנור ואופים כ15- 20 דקות.

  13. שימו לב שבצק הבראוניז לא מתייבש מדי (תוכלו לוודא זאת ע"י דקירה של העוגה בעזרת מזלג או סכין. הן אמורים לצאת מעט לחים ולא יבשים)

  14. הוציאו את הבראוניז מהתנור והניחו לצינון לפני שאתם חותכים