בלונדי, מאצ'ה, בראוניז
בקערה עמוקה מערבבים היטב את כל המרכיבים היבשים
מוסיפים את תמצית הוניל, שמן הקוקוס, משקה הסויה ולבסוף את מעדן הסויה
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים נטמעים ונוצר בצק אחיד ודביק
מחלקים את הבצק שווה ל3 קערות נפרדות
בקערה אחת מערבבים את אבקת המאצ'ה עד שנוצר בצק ירוק
בקערה שניה את אבקת הקקאו
ובקערה שלישית את מיץ הלימון
על גבי תבנית אפייה שמיועדת לבראוניז משטחים את בצק הבלונדי לאורך כל התבנית ומכניסים למקפיא ל 5 דקות להתייצבות
משטחים את בצק המאצ'ה על גבי בצק הבלונדי ומכניסים למקפיא ל 5 דקות נוספות להתייצבות
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות
מוציאים את תבנית האפייה מהקפיא ומשטחים את בצק הבראוניז על גבי בצק המאצ'ה
מכניסים לתנור ואופים כ15- 20 דקות.
שימו לב שבצק הבראוניז לא מתייבש מדי (תוכלו לוודא זאת ע"י דקירה של העוגה בעזרת מזלג או סכין. הן אמורים לצאת מעט לחים ולא יבשים)
הוציאו את הבראוניז מהתנור והניחו לצינון לפני שאתם חותכים