שוקולדי, מפנק ועושה טוב בבטן
מוסיפים למעבד מזון את הסלק המבושל והתמרים המגולענים וטוחנים היטב עד קבלת עיסה בעלת מרקם אחיד. (שימו לב זה יכול לקחת מספר דקות )
העבירו את העיסה לקערה עמוקה והוסיפו את שאר רכיבי הבראוניז
ערבבו היטב עד שכל המרכיבים מתאחדים בצורה הומגנית וללא גושים
שטחו בעזרת כף את העיסה על גבי תבנית אפייה. שימו לב שלא נוצרים שקעים או תלוליות והבצק אחיד בגובהו.
אפו את הבצק כ 15
הוציאו וצננו לפחות כשעה
במידה וטמפרטורת החדר היא מתחת ל25 מעלות (בחורף לדוגמא) המיסו את שמן הקוקוס במיקרוגל או בסיר
צקו את שמן הקוקוס הנוזלי לקערה
הוסיפו את סירופ המייפל ואת אבקת הקקאו וערבבו היטב עד קבלת מרקם אחיד וללא גושים.
צקו את הגנאש על גבי העוגה
בקיץ או כשהחדר חם יותר מ 25 מעלות, הכניסו את העוגה למקרר לשעה לפחות, כדי שגנאש יתגבש.
פרסו את הבראוניז ל 20 חתיכות וזללו בהנאה