-
לילה לפני (לפחות 5 שעות)
משרים את אגוזי הקשיו במים עד כיסוי
-
מסננים את הקשיו ממי ההשריה
-
טוחנים את הקשיו עם שאר רכיבי הגבינה במעבד מזון כמספר דקות עד שמתקבלת עיסה אחידה ויציבה
-
מעבירים את הבלילה לסיר קטן עם ציפוי תפלון
-
מחממים מעל אש נמוכה תוך כדי ערבוב בלתי פוסק
-
הבלילה לאחר כמספר דקות אמורה להיפרד מן הדפנות ולהפך גוש דביק ואחיד.
זה אומר שהגבינה מוכנה
-
מכינים קערה גדולה מלאה במי קרח
-
בעזרת כף קורצים 10 כדורי גבינה ומעבירים מיד לקערה מי הקרח להתמצקות
-
ממתינים 10 דקות ומניחים מעל פיצה, טוסט או סלט ירקות
-
טא דםםםם