
שוטפים היטב את העדשים מאבק וליכלוך
מעבירים לקערה ומוסיפים מים עד כיסוי
משרים בין 4 שעות לילה
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
מסננים מהמים ומערים היטב מעל מסננת את עודפי המים
מעבירים לקערה
מוסיפים את שאר מרכיבים הגרנולה: חמאת הבוטנים, המייפל, מבחר האגוזים והקינמון ומערבבים היטב
משטחים את הגרנולה על גבי תבנית אפייה ומוודאים שהגרנולה תשטוח היטב ולא יווצרו שכבות.
אופים את הגרנולה בין 15-20 דקות עד שהגרנולה הופכת קראנצ'ית
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין
מעבירים לצנצנת יבשה ואטומה.
נשמר פריך וטעים כשבוע