
מחממים תנור לחום בינוני- נמוך 150 מעלות
יוצקים את הסילאן, השמן, הקינמון והמלח לקלחת ומביאים לרתיחה על אש נמוכה תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש
מעבירים לקערה עמוקה את יתרת מרכיבי הגרנולה ומערבבים היטב
יוצקים את תערובת השמן והסילאן לקערה ומערבבים היטב עד שהתערובת מצפה היטב את כל מרכיבי הגרנולה
משטחים את התערובת על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה
אופים כ20-30 דקות ומציצים מדי פעם לוודא שהגרנולה לא נשרפת
מוציאים מהתנור מצננים ומאחסנים בצנצנת אטומה