מערבבים בקערה קטנה את הפשתן הטחון עם 2 כפות מים ומערבבים
מניחים בצד
קולפים או מגרדים את הזוקיני לפרוסות מאוד דקות ומעבירים לקערה מכוסה במגבת מטבח נקייה
בוזקים כפית מלח ומערבבים היטב
מניחים למספר דקות עד שהזוקיני מתחיל להגיר נוזלים
מכסים את הזוקיני בעזרת המגבת ובעזרת הידיים סוחטים את הנוזלים
מניחים בצד
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
בקערה עמוקה ,מערבבים את הזוקיני, הקינואה המבושלת, קמח הכוסמת, ביצת הפשתן שהכנו , מלח, שום כתוש וחלב השקדים ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה בעלת מרקם מעט נוזלי
במידה והעיסה מעט יבשה הוסיפו עוד כף אחד או שתיים של חלב שקדים
בעזרת ידיים רטובות או משומנות צרו 8 חביתיות והניחו אותן על גבי תבנית אפיה
הזליפו מעט שמן זית
אפו כ 40 דקות או הניחו על גבי מחבת נו-סטיק עד השחמה
שימו לב שהחביתיות יוצאות מאוד עדינות כשהם חמות ולכן הוציאו אותן בזהירות מהתבנית לאחר שהן מעט מתקררות
הגישו עם יוגורט טבעוני ואירית קצוצה
מצרכים:
מה עושים?