
משרים במים 20 דקות את הדובדבנים
מסננים ומעבירים למעבד מזון
מוסיפים את הפטל, גו'גי ברי וסירופ המייפל ושמן הקוקוס ומפעילים את מעבד המזון עד קבלת עיסה אחידה
מוסיפים את שיבולת השועל ומפעילים כ3-4 דקות עד שהתערובת של הפירות והשמן נטמעת היטב.
מוסיפים את השקדים ומפעילים פעם נוספת את מעבד המזון
מעבירים את התערובת שהתקבלה לתבנית מרופדת בגודל 18 על 18 ס"מ
הדקו היטב ובחוזקה את התערובת בעזרת כף
קשטו בעזרת דובדבנים
העבירו למקרר ל30 דקות
הוציאו את התבנית מהמקרר וחתכו ל10 חתיכות שוות
המיסו את השוקולד
טבלו כל חתיכה בשוקולד והניחו בצד.
שמרו בצנצנת או במקרר