Go Back
להדפיס
חטיף חלבון טבעוני

חטיף חלבון טבעוני

זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 15 minutes
זמן כולל 20 minutes
מנה הגשה 20 מנות

מרכיבים

  • 3 בננות בשלות (זה דבש זה דבש)
  • 3 כוסות קמח סויה ניתן לרכוש בחנויות טבע ובמחלקות האורגניות
  • 2 כוסות פתיתי סויה יבשים ניתן לרכוש בחנויות טבע ובמחלקות האורגניות
  • 1 כוס חלב סויה ללא סוכר
  • 2 כפות חמאת בוטנים ללא סוכר
  • 1 כפית תמצית ווניל

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)
  2. בעזרת מזלג מועכים בקערה עמוקה את הבננות לפירה.
  3. מוסיפים את שאר הרכיבים - חוץ מחמאת הבוטנים ומערבבים היטב לעיסה אחידה
  4. משטחים את העיסה שהתקבלה על גבי תבנית אפיה. ומסדרים בצורה של מלבן
  5. אופים כ 15 דקות ומוציאים מן התנור לצינון
  6. מחממים את חמאת הבוטנים במיקרוגל או על גבי סיר עם מים רותחים. עד שחמאת הבוטנים נמסה
  7. מזלפים בעזרת כף את חמאת הבוטנים מעל.
    חטיף חלבון טבעוני
  8. מחכים עד כדי הצטננות מוחלטת (לבריאות) וחותכים לריבועים

יש לי הערות

שידרוגים:

אפשר להוסיף לבלילה לפני האפייה משפרי טעם טבעיים כמו:

כף אבקת קקאו, כפית נס קפה או כוס אספרסו, כפית אבקת קינמון.

אפשר לשים את כל הרכיבים ביחד או כל אחד לחוד

 

הכנתם את המתכון? ספרו לי איך יצא למטה, פה בתגובות