חטיף חלבון טבעוני עם חמאת בוטנים ושוקולד
ממיסים את חמאת הבוטנים במיקרוגל ומוסיפים את הסילאן, את מעדני הסויה ומערבבים היטב

בקערה נפרדת מערבבים את הקמחים ואת אבקת החלבון ומערבבים היטב
שופכים את תערובת חמאת הבוטנים לתערובת הקמחים ולשים עד קבלת בצק אחיד ומעט דביק
משטחים על גבי תבנית אפיה מרופדת בתבנית אפייה
ממיסים את השוקולד במיקרוגל
יוצקים את השוקולד המומס על גבי בצק חמאת הבוטנים ומעבירים למקרר לשעה
שולפים את בצק עם השוקולד מתבנית האפייה וחותכים לריבועים שווים.
נשמר במקרר כשבוע