ממיסים את השוקולד במיקרו גל בפולסים של 30 שניות
מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שהשוקלד הופך נוזלי
מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים עד שהשוקלד מצפה היטב על השיבולת השועל
צפו תבנית אפייה כמו אינגליש קייק בנייר אפייה ודאגו שהנייר יצפה גם את דפנות התבנית, כדי שנוכל להוציא את החטיף בקלות לאחר מכן
משטחים בעזרת הצד האחורי של כף את תערובת שיבולת השועל על גבי תבנית
מערבבים בקערה עמוקה את שיבולת השועל עם מעדן only ופירות היער עד קבלת עיסה אחידה
שימו לב שאין פירות מאוד גדולים בעיסה -שאפו לעיסה המגונית
משטחים את התערובת מעל שכבת הבסיס ושטחו בעזרת הצד האחורי של כף
המיסו את השוקולד במיקרו גל בפולסים של 30 שניות
הוסיפו את השמן וערבבו עד קבלת שוקולד נוזלי
צקו את השוקולד על גבי שכבת הביניים
דאגו שהשוקולד יצפה בצורה אחידה את כל התבנית
הכניסו למקרר לפחות לשעה לפני ההגשה
חתכו לאצבעות וזללו