Go Back
להדפיס
חטיף שיבולת שועל ויוגורט

חטיף שיבולת שועל ויוגורט

זמן הכנה 20 minutes
מנה הגשה 10 אצבעות
קלוריות 200 kcal

מרכיבים

לבסיס

  • 50 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס שיבולת שועל עבה 80 גרם
  • 3 כפות שמן קוקוס במצב נוזלי

לשכבת הביניים

  • 1 מעדן only עם פירות יער 125 גרם
  • 1 כוס שיבולת שועל עבה 160 גרם

לשכבה העליונה

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן קוקוס

הוראות הכנה

בסיס

  1. ממיסים את השוקולד במיקרו גל בפולסים של 30 שניות 

  2. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד שהשוקלד הופך נוזלי

  3. מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים עד שהשוקלד מצפה היטב על השיבולת השועל  

  4. צפו תבנית אפייה כמו אינגליש קייק בנייר אפייה ודאגו שהנייר יצפה גם את דפנות התבנית, כדי שנוכל להוציא את החטיף בקלות לאחר מכן 

  5. משטחים בעזרת הצד האחורי של כף את תערובת שיבולת השועל על גבי תבנית 

שכבת ביניים

  1. מערבבים בקערה עמוקה את שיבולת השועל עם מעדן only  ופירות היער עד קבלת עיסה אחידה 

  2. שימו לב שאין פירות מאוד גדולים בעיסה -שאפו לעיסה המגונית 

  3. משטחים את התערובת מעל שכבת הבסיס ושטחו בעזרת הצד האחורי של כף 

שכבת עליונה

  1. המיסו את השוקולד במיקרו גל בפולסים של 30 שניות 

  2. הוסיפו את השמן וערבבו עד קבלת שוקולד נוזלי

  3. צקו את השוקולד על גבי שכבת הביניים 

  4. דאגו שהשוקולד יצפה בצורה אחידה את כל התבנית 

  5. הכניסו למקרר לפחות לשעה לפני ההגשה 

  6. חתכו לאצבעות וזללו