-
מתחילים עם הקציצות
-
טוחנים במעבד מזון את הטופו עד שמתקבלת עיסה יציבה- במידה והעיסה קשה מדי, הוסיפו כף מים
-
הוסיפו לקערה את עיסת הטופו עם הפטרוזיליה, הבצל הקצוץ, פירורי הלחם, שמן הזית, הלימון, השום הכתוש והתבלינים: ( כמון, פפריקה והכורכום) וערבבו היטב
-
בעזרת ידיים רטובות צרו כדורים בגודל פינג-פונג והניחו על גבי תבנית אפייה
-
חממו את התנור לחום של 180 מעלות ואפו כ 15 דקות . הוציאו מהתנור וצננו היטב
-
ממשיכים עם הרוטב
-
בסיר רחב, כמו סוטאז', מטגנים את השום הכתוש עם השמן 2-3 דקות
-
מוסיפים את שאר הרכיבים מלבד המים והתבלינים וממשיכים לטגן עוד כ 3-4 דקות
-
מוסיפים את התבלינים מערבבים היטב
-
מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב מסמיך ומכבים את האש
-
מניחים את הקציצות בסיר, כאשר האש מכובה ומגישים.