ממיסים במיקרוגל בפלוסים של 30 שניות את השוקולד הלבן
יוצקים לשוקולד הלבן את הטחינה הגולמית ומערבבים היטב
במידה ואתם משתמשים באוכמניות קפואות הפשירו אותם במיקרוגל והביאו אותם לטמפרטורת החדר
העבירו את האוכמניות לבלנדר והוסיפו 3-4 כפות של בלילת השוקולד והטחינה
טחנו היטב עד קבלת מרקם אחיד.
במידה והבלנדר שלכם מתקשה לטחון, הוסיפו כף או שתיים של מים חמים
רפדו תבנית אפייה בגודל 15ס"מ על 23 ס"מ בנייר אפייה
צקו את עיסת השוקולד והטחינה לתבנית ושטחו את העיסה לאורך כל התבנית
הוסיפו 3-4 כפות של עיסת האוכמניות מעל
בעזרת סכין צרו צורות של שיש על גבי העיסה
הכניסו את התבנית למקרר לפחות לשעה או למקפיא לחצי שעה
לפני ההגשה הוציאו את התבנית מהקירור וחתכו לריבועים.