Go Back
להדפיס
טראפלס שוקולד לבן

טראפלס שוקולד לבן, טחינה ואוכמניות

Keyword טראפלס, מתוק, אוכמניות, טחינה
זמן הכנה 5 minutes
מנה הגשה 20 חתיכות
קלוריות 123 kcal

מרכיבים

  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם טחינה גולמית לא לבנה
  • 100 גרם אוכמניות אפשר קפואות
  • 1 תבנית גודל 15 ס"מ על 23 ס"מ

הוראות הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל בפלוסים של 30 שניות את השוקולד הלבן 

    טראפלס שוקולד לבן
  2. יוצקים לשוקולד הלבן את הטחינה הגולמית ומערבבים היטב 

    טראפלס שוקולד לבן
  3. במידה ואתם משתמשים באוכמניות קפואות הפשירו אותם במיקרוגל והביאו אותם לטמפרטורת החדר

  4. העבירו את האוכמניות לבלנדר והוסיפו 3-4 כפות של בלילת השוקולד והטחינה 

  5. טחנו היטב עד קבלת מרקם אחיד.

    במידה והבלנדר שלכם מתקשה לטחון, הוסיפו כף או שתיים של מים חמים

  6. רפדו תבנית אפייה בגודל 15ס"מ על 23 ס"מ בנייר אפייה 

  7. צקו את עיסת השוקולד והטחינה לתבנית ושטחו את העיסה לאורך כל התבנית 

  8. הוסיפו 3-4 כפות של עיסת האוכמניות מעל

  9. בעזרת סכין צרו צורות של שיש על גבי העיסה

    טראפלס שוקולד לבן
  10. הכניסו את התבנית למקרר לפחות לשעה או למקפיא לחצי שעה 

  11. לפני ההגשה הוציאו את התבנית מהקירור וחתכו לריבועים.