
ברוטב קרמי ומפנק
ממלאים סיר במים מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה מעל אש גבוהה
מוסיפים את ספגטי הטריקולור של הרדוף ומבשלים עד ריכוך

מסננים את הספגטי מהמים, מזליפים מעט שמן זית שלא ידבק ושומרים את הספגטי בצד
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
בבלנדר טוחנים היטב את הטופו משי, פתיתי הבירה, השום ושמן הזית עד קבלת מרקם אחיד
טועמים ואם צריך ממליחים
מעבירים את הרוטב לקערה עמוקה, יוצקים לקערה את הספגטי ומערבבים היטב עד שכל הרוטב נטמע בספגטי

מסובבים מזלג על צירו ואוספים כמות פסטה שמתאימה לביס (סבלנות לא לזלול עכשיו)
מעבירים לתבנית שקעים
חוזרים על תהליך עד תום הפסטה
מפזרים מעט שמרי בירה
אופים כ 20 -30 דקות עד הזהבה
הכוסות פסטה יצאו מהתבנית בקלות רק לאחר קירור. אז סבלנות