שוטפים ומפרקים את הכרובית לפרחים קטנים
קולפים ופורסים את הבטטות
מבשלים בסיר עם מים רותחים את הכרובית ואת הבטטה עד ריכוך
מסננים מהמים ובעזרת מועכן של תפוח אדמה מועכים את הירקות עד שמתקבל פירה אחיד
מוסיפים הטחינה, הקמח, הלימון, השום , ממליחים ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק אחיד
מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות
בעזרת ידיים רטובות יוצרים לביבות בגודל של כדור פינג-פונג
זילפו מעט שמן זית מעל
מניחים על גבי תבנית אפייה
אופים כ 15 דקות עז הזהבה
זוללים חם
לגרסה מתוקה
החליפו את השום והלימון ובקינמון וכף סוכר חום