
בעזרת הידיים לעשות צורה של לביבות ולהניח על גבי תבנית האפייה
מקלפים את תפוחי האדמה ואת הקולורבי
מגררים את הקולורבי ואת תפוחי האדמה ומעבירים לקערה עמוקה
בעזרת הידיים סוחטים היטב את הירקות מנוזלים ומייבשים על גבי מגבת
בקערה עמוקה נוספת מוסיפים את הקמח, התבלינים ואת חלב השקדים ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד
להוסיף מחצית מכמות השמן לתערובת הירקות
להוסיף לאט לאט את הירקות המגורדים עד שהתערבות נטמעת היטב.
לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות
לרפד תבנית אפיה בנייר אפייה ולשמן עם מעט השמן שנותר מאחור
לשמן היטב את הלביבות ממעל
לאפות את הלביבות בין 8-10 דקות עד שהן משחימות