לקערה קטנה יוצקים את המים, השמרים וכף אחת של סוכר, מערבבים ומניחים בצד כ 10 דקות עד שנוצר קצף
לקערת מיקסר מוסיפים כוס קמח אחת, הסוכר, השמן ותערובת השמרים ומערבבים כדקה אחת
מוסיפים כוס קמח נוספת וממשיכים ללוש כדקה נוספת
מוסיפים את שארית הקמח ולשים כ2 דקות עד שנוצר בצק אחיד
מתפיחים במקום חמים כשעה עד שהבצק תופח מעט (בשל כמות הנוזלים הנמוכה הוא לא יכפיל את נפחו)
על גבי משטח העבודה קורצים 15 כדורים ובעזרת הידיים משטחים כל כדור
במרכז כל כדור שטוח מניחים קוביית שוקולד לבן (או שתיים, אני לא אחראי לקלוריות)
מקפלים את כדור הבצק ומגלגלים בעזרת הידיים לכדי כדור
מתפיחים פעם נוספת כ 15 דקות
מניחים במרכז של סיר האידוי נייר אפייה שהבצק לא ידבק ומאדים בין 15-20 דקות
מפזרים עם אבקת סוכר וזוללים חם