-
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות)
-
שופכים את קמח לקערה עמוקה ובעזרת מזלג מערבבים כדי לאוורר אותו (מסכן, היה דחוס באריזה )
-
מוסיפים חצי מכמות השומשום ואת שאר הרכיבים היבשים (סודה לשתיה, אבקת האפיה, התבלינים היבשים, המלח והסוכר ) ומערבבים היטב עד שכל הרכיבים נטמעים זה בזה
-
מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה יחסית נוזלית ודביקה מאוד.
-
מעבירים למנג'טים של מאפינס ומפזרים את שאר כמות השומשום מלמעלה
-
מכניסים לתנור ואופים כ 15- 20 דקות עד שהמאפינס משחימים קלות
-
ניתן לשמור בהקפה או בקירור עד כשבוע.
לפני ההגשה לחמם מספר דקות בטוסטר או במיקרוגל.