משרים את היובה במי ברז פושרים כחצי שעה עד התרככות (לא צריך לבשל לפני)
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן כ2-3 דקות עד שהוא הופך שקוף
מסננים ממי ההשרייה את היובה ומוסיפים למחבת
מטגנים על אש גבוה מאוד כ10 דקות תוך עדי ערבוב בלתי פוסק עד שהיובה נצרבת היטב והבצל מתקרמל
כדי לא לשרוף את הבצל אפשר מדי פעם להוסיף מעט מים ולהמשיך בערבוב בלתי פוסק עד קבלת צבע שזוף ומעורר תאבון של היובה
הוציאו את מהאריזה את הסקיני פסטה ושטפו היטב במים
העבירו למחבת והוסיפו את הסויה, הטבסקו והשום
הוסיפו את הבצל הקצוץ, המנגולד וערבבו עד שהמנגולד קמל מעט
ערבבו את אבקת הבוטנים עם מים עד קבלת בלילה אחידה וצקו אותה על גבי המוקפץ
העבירו לצלחת וקשטו עם מעט שומשום