- 
										מטגנים את הבצל בסיר עמוק עד הזהבה במשך 4-5 דקות. 
- 
										מוסיפים שום, מנגולד, כוסברה ושורש פטרוזיליה וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות. 
- 
										מוסיפים את האפונה היבשה ואת המים ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה. אחרי הרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה אחת. 
- 
										אם חסר מים והמרק מסמיך, אפשר להוסיף עוד נוזלים. 
- 
										לאחר כשעה, מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים 15 דקות נוספות. מסירים מהכיריים. 
- 
										טועמים ואם צריך ממליחים. טוחנים היטב את המרק בעזרת בלנר מוט. 
- 
										מכינים את שמנת הקשיו - מסננים את הקשיו ממי ההשרייה ומעבירים למעבד מזון. 
- 
										מוסיפים חצי כוס מים, שן שום, מיץ מחצי לימון ומעט שמן זית וטוחנים במהירות גבוהה כמספר דקות עד שמתקבלת משחה אחידה. 
- 
										מגישים בקערת מרק עם כפית של שמנת קשיו. מעטרים בכוסברה קצוצה מלמעלה