להדפיס
	
	מרק ברוקולי, אפונה ושקדים
		
			
	
			
	
				
			זמן הכנה 15 minutes		
						
			זמן בישול 30 minutes		
								
			זמן כולל 45 minutes		
			 
	
				
			מנה הגשה 4 מנות
		
						
			קלוריות 300 kcal
		
					 
		
		
				
						ראש ברוקולי בינוני– מפורק לפרחים
						
		 
	 		
						3 כוסות אפונה ירוקה קפואה
						
		 
	 		
						שורש פטרוזיליה קלוף ופרוס לפרוסות
						
		 
	 		
	 		
	 		
	 		
	 		
	 		
						2 כוסות משקה שקדים של תנובה
						
		 
	 		
	 		
	 		
	 		
	 		
	 	 
				
		
				
						בסיר גדול מטגנים את הג'ינג'ר והשום בשמן הזית כ -2-3 דקות על אש נמוכה
						
							
 
				
						מוסיפים את שאר הרכיבים לסיר ומטגנים כ 10 דקות.
						
							
 
				
						מוציאים  3/4 מתכולת הסיר למעבד מזון ומוסיפים את 2 כוסות משקה השקדים
						
							
 
				
						טוחנים היטב, משיבים לסיר, מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש נמוכה כ חצי שעה.
						
							
 
				
						לפני ההגשה קולים על מחבת את השקדים
						
							
 
				
						מגישים כל מנה עם מעט שקדים קלויים, עלי כוסברה ובזיליקום