Go Back
להדפיס
מרק ברוקולי, אפונה ושקדים

מרק ברוקולי, אפונה ושקדים

זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן כולל 45 minutes
מנה הגשה 4 מנות
קלוריות 300 kcal

מרכיבים

ראש ברוקולי בינוני– מפורק לפרחים

3 כוסות אפונה ירוקה קפואה

שורש פטרוזיליה קלוף ופרוס לפרוסות

5 גבעולים של סלרי קצוץ

צרור קטן של עלי בזיליקום

צרור קטן של עלי כוסברה

5 שיני שום כתושות

כף ג'ינג'ר מגורד

2 כוסות משקה שקדים של תנובה

כוס מים

2 כפות שמן זית

חופן שקדים מולבנים

מיץ מחצי לימון

מלח פלפל

הוראות הכנה

בסיר גדול מטגנים את הג'ינג'ר והשום בשמן הזית כ -2-3 דקות על אש נמוכה

מוסיפים את שאר הרכיבים לסיר ומטגנים כ 10 דקות.

מוציאים 3/4 מתכולת הסיר למעבד מזון ומוסיפים את 2 כוסות משקה השקדים

טוחנים היטב, משיבים לסיר, מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש נמוכה כ חצי שעה.

לפני ההגשה קולים על מחבת את השקדים

מגישים כל מנה עם מעט שקדים קלויים, עלי כוסברה ובזיליקום