Go Back
להדפיס
איך עושים טמפה

מתכון בסיסי וטעים לטמפה

לפניכם מתכון בסיסי לטמפה שאפשר לאכול כך או מעל אטריות אודון עבות. אפשר להחליף את התבלינים ואת הרטבים בכל תבלין או רוטב אחר שאתם אוהבים אבל שימרו על אותו עיקרון של המתכון: פריסה, טיגון ותיבול 

זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 1 minute
מנה הגשה 2 מנות

מרכיבים

  • 1 בלוק של טמפה
  • מעט שמן לטיגון
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף רוטב סויה כהה
  • 1 כף תבלין לעוף/חוויאג'/קארי/שאוורמה
  • 1/2 כף סילאן או מייפל אפשר גם קטשופ

הוראות הכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן

  2. פרוסים דק את הטמפה לפרוסות בעובי ס"מ

  3. מטגנים את הטמפה עד הזהבה משני הצדדים

לרוטב

  1. מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב עם המים (אם משתמשים בקטשופ מוסיפים עוד מעט מים כדי שיהיה דליל)

  2. יוצקים מעל הטמפה המטוגן ומכסים במחבת

  3. נותנים לרוטב להספג היטב בטמפה עד השחמה נוספת