
לפניכם מתכון בסיסי לטמפה שאפשר לאכול כך או מעל אטריות אודון עבות. אפשר להחליף את התבלינים ואת הרטבים בכל תבלין או רוטב אחר שאתם אוהבים אבל שימרו על אותו עיקרון של המתכון: פריסה, טיגון ותיבול
מחממים מחבת עם שמן
פרוסים דק את הטמפה לפרוסות בעובי ס"מ
מטגנים את הטמפה עד הזהבה משני הצדדים
מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב עם המים (אם משתמשים בקטשופ מוסיפים עוד מעט מים כדי שיהיה דליל)
יוצקים מעל הטמפה המטוגן ומכסים במחבת
נותנים לרוטב להספג היטב בטמפה עד השחמה נוספת