
מחממים מחבת רחב
מוסיפים את הקינואה ומשטחים היטב על גבי המחבת תוך כדי ערבוב בלתי פוסק שהקינואה לא תשרף
לאחר מספר דקות הקינואה מתחיל לקפוץ ולהתפצפץ. לא להספיק לערבב
לאחר שקינואה השחימה מעט ויש ריח אגוזי נהדר מסירים מהאש ומעבירים לקערה עמוקה
מוסיפים את שאר מרכיבים החטיף ולשים היטב עד קבלת בצק אחיד
מעבירים לתבנית קטנה בגודל 20 ס"מ על 02 ס"מ מרופדת בנייר אפייה
בעזרת כוס או בעזרת הידיים מהדקים בחזוקה את הבצק
מעבירים למקרר לחצי שעה
לאחר חצי שעה מוציאים מהתבנית, חתוכים ל16 חתיכות וזוללים