-
מנפים את הקמח (אל תוותרו על השלב הזה)
-
בקערה עמוקה מוסיפים את הקמח, השמרים, המלח, הסוכר וחצי מכמות כף גרעיני דלעת ומערבבים היטב
-
מוסיפים את המרכיבים הרטובים: חלב הסויה ושמן הזית ולשים היטב עד קבלת בצק אחיד, דביק מעט,
כ-שלוש דקות . אפשר להוציא את כל האגרסיות בלישה של הבצק :)
-
מניחים את הבצק בקערה מכסים במגבת ומתפיחים כשעה וחצי.
* שימו לב שייתכן והבצק לא יכפיל, בשלב זה, את נפחו כמו קמח לבן ויישאר יחסית קטן. זה בסדר
-
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה (אנגליש קייק יכולה להתאים).
מכסים במגבת ומתפיחים כשעה נוספת.
הפעם הוא צריך ממש לתפוח.
-
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)
-
מפזרים מעל הבצק את חצי כף גרעיני הדלעת שנותרה לנו
ואופים את הלחם כ 55-60 דקות עד שהוא מקבל גוון זהוב וכאשר דופקים על החלק התחתון של הלחם נשמע קול חלול
-
פורסים לפרוסות רק כאשר הלחם קר.
-