להדפיס
מתכון לתבשיל עדשים מהיר
מתכון מהיר ומפנק לתבשיל עדשים שהכי כיף ומומלץ לאכול לארוחת צהריים או סתם אחרי אימון.
זמן הכנה 20 minutes
זמן כולל 20 minutes
-
2
כוס
עדשים כתומות
אין צורך להשרות במים לפני
-
2
כף
שמן קוקוס או שמן קנולה
-
2
כפית
כורכום
-
1
צרור
עלי בזיליקום
7-10 עלים
-
2
כפית
ג'ינג'ר מגורד
-
2
כף
רוטב סויה ללא נתרן
-
2
כף
קרם קוקוס
21% שומן
-
2
כפית
שן שום מגורדת
-
3
פרוסות
פלפל חריף
להגשה
-
מחממים בסיר עמוק את השמן
-
מטגנים את השום הג'ינג'ר, הכורכום ומחצית מעלי הבזיליקום כמספר שניות.
-
מוסיפים את העדשים ומערבבים היטב עד שכל השמן והתבלינים עוטפים את העדשים היטב.
-
מוסיפים כוס וחצי מים, רוטב הסויה ומביאים לרתיחה
-
מוסיפים את שאר עלי הבזיליקום, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ 15 דקות
-
מוסיפים את קרם הקוקוס עם חצי כוס מים, מערבבים היטב וממשיכים לבשל כ 5 דקות נוספות.
-
מגישים חם בליווי פלפל חריף, ג'ינג'ר מגורד ועלי בזיליקום