להדפיס
מתכון עם סייטן, ירקות שורש ו(הרבה) יין בבישול ארוך.
לכבוד החורף ניסחתי מתכון עם סייטן, המון ירקות שורש חורפיים והרבה הרבה יין אדום. מנה מושלמת לארוחת ערב או לארוחת אחרי אימון
זמן הכנה 1 minute
זמן כולל 1 minute
-
500
גרם
סייטן
פרוס לפרוסות דקות
-
3
כפות
שמן זית
-
1
יחידה
תפוח אדמה
בינוני מקולף וחתוך לריבועים
-
1
יחידה
סלק
בינוני מקולף וחתוך לריבועים
-
1
יחידה
גזר
בינוני מקולף וחתוך לפרוסות
-
2
כוסות
יין אדום
-
2
גבעול
סלרי
פרוס לפרוסות
-
5
שן
שום כתוש
-
1
כף
פפריקה מתוקה
-
1
כפית שטוחה
כמון
-
1
כפית שטוחה
כורכום
-
3
יחידה
פלפל אנגלי
-
1
כפית
רוטב סויה דל נתרן
-
בסיר רחב ועמוק מחממים את השום ומטגנים את השום הכתוש עם פרוסות הסייטן כ 5 דקות. עד שהשום משחים מעט
-
מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן עד דקה שתיים
-
מוסיפים את הסלק, תפוח אדמה ואת הגזר ומערבבים היטב עד שהתבלינים עוטפים את הירקות
-
מוסיפים את שאר הרכיבים: היין ורוטב הסויה והסלרי ומביאים לרתיחה
-
מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כשעה