Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
Smaller
Normal
Larger
להדפיס
נודלס ברוטב מיסו גזר
זמן הכנה
10
minutes
זמן בישול
3
minutes
זמן כולל
13
minutes
מנה הגשה
4
מנות
מרכיבים
250
גרם
גזר
בערך 4 גזרים בינוניים- קטנים
1/2
כוס
משחת מיסו כהה
בערך 4 כפות
1/4
כוס
טחינה גולמית
לא מלאה - 40 גרם
1
כפות
חומץ
1/2
כפית
ג'ינג'ר
350
גרם
אטריות שעועית כהות
או כל אטריות על בסיס קטניות שאתם אוהבים
1/4
כוס
פולי סויה מבושלים - אדממה
40 גרם
1/2
כוס
מים
הוראות הכנה
מכינים את הרוטב
מקלפים ומגרדים את הגזרים בפומפייה
מוסיפים לבלנדר את הגזרים המגורדים את המיסו, הטחינה, החומץ, הג'ינג'ר והמים וטוחנים עד שמתקבל רוטב אחיד והמוגוני
מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן
מעבירים לקערה עמוקה את הנודלס, הרוטב ומעל את פולי הסויה
מגישים עם מעט גזר מלמעלה
יש לי הערות
במידה ואתם רוצים רוטב בהיר עוד יותר
החליפו את הגזרים הכתומים בלבנים והשתמשו בטחינה לבנה ומיסו בהיר.