Go Back
להדפיס
נודלס ברוטב מיסו גזר

נודלס ברוטב מיסו גזר

זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 3 minutes
זמן כולל 13 minutes
מנה הגשה 4 מנות

מרכיבים

  • 250 גרם גזר בערך 4 גזרים בינוניים- קטנים
  • 1/2 כוס משחת מיסו כהה בערך 4 כפות
  • 1/4 כוס טחינה גולמית לא מלאה - 40 גרם
  • 1 כפות חומץ
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר
  • 350 גרם אטריות שעועית כהות או כל אטריות על בסיס קטניות שאתם אוהבים
  • 1/4 כוס פולי סויה מבושלים - אדממה 40 גרם
  • 1/2 כוס מים

הוראות הכנה

  1. מכינים את הרוטב
  2. מקלפים ומגרדים את הגזרים בפומפייה
    נודלס ברוטב מיסו גזר
  3. מוסיפים לבלנדר את הגזרים המגורדים את המיסו, הטחינה, החומץ, הג'ינג'ר והמים וטוחנים עד שמתקבל רוטב אחיד והמוגוני
  4. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן
  5. מעבירים לקערה עמוקה את הנודלס, הרוטב ומעל את פולי הסויה
  6. מגישים עם מעט גזר מלמעלה

יש לי הערות

במידה ואתם רוצים רוטב בהיר עוד יותר

החליפו את הגזרים הכתומים בלבנים והשתמשו בטחינה לבנה ומיסו בהיר.